Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

OPINIE: Binnenvaart toetert, maar wil zich niet verenigen

ROTTERDAM

De binnenvaart toetert de laatste maanden over van alles in de media: minder handhaven en lagere boetes, meer markttransparantie voor hogere opbrengsten, maatregelen om het tekort aan personeel op te vangen, en ga zo nog even door. Wat al deze oproepen met elkaar gemeen hebben, is dat de oplossing hiervoor steeds van iemand anders wordt verwacht.

‘Steek ook eens de hand in eigen boezem’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • Piet Bennik

  Ook met Jim eens en zie mijn reactie op het BVB stuk.

  Goed weekend,

 • A. Van Hoek

  Helemaal met Jim Grooten eens !

 • Han van Roozendaal

  Waar was nautilus toen de sectorplannen ontwikkeld konden worden ?

 • G.M. Noldes

  En zo is het, driewerf hoera voor Jim.

 • Jim Grooten

  Vertel Carl ,wat heb je ons allemaal te bieden met Nautilus?Gelijke behandeling CCR /CESNI,gelijke onderhandelingspositie met verlader door markttransparantie?
  Ben erg tevreden over de ASV ,er wordt tenminste geluisterd naar de schipper en ook oplossingen gezocht en aangeboden voor markttransparantie.
  Maar dat de andere branchesorganisaties dat niet kunnen bieden ,omdat deze belanghebbende laten spreken in hun organisatie om het vervoer zo goedkoop te houden,dan snap ik wel dat deze ook niet voor de binnenvaartondernemer kunnen spreken.Helaas met “meerdere petten op “gaan de belangen botsen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook