Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Directrice Sija Leutscher van Prinses Margriet-internaat kijkt terug

ZWOLLE

Sija Leutscher bezocht ouders van haar Zwolse internaatskinderen wel aan boord, maar een weekje meevaren deed ze nooit. ‘Maximale nabijheid met behoud van distantie’, noemt ze dat. ‘Ik heb altijd geprobeerd onze medewerkers en ouders te betrekken bij wat hier gebeurt. Medewerkers moeten niet alleen voor de eigen groep gaan, maar oog hebben voor de hele organisatie.’

1 / 1
Directrice Sija Leutscher van Prinses Margriet-internaat kijkt terug

Directrice Sija Leutscher van Prinses Margriet-internaat kijkt terug

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook