Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

OPINIE: ‘Het geheim van binnenvaart’

ROTTERDAM

Wat is eigenlijk het geheim van de binnenvaart? Het ligt voor de hand te denken dat onze geheime kracht zit in de schippers, of de schippersvrouwen, het schip, onze kinderen, de milieuvriendelijkheid of het kunnen aanbieden van massaal transport tegen de laagste kosten. Of misschien dat het geheim bij de bevrachter zit!

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Duo Welbekend

  Netwerken?Taxiwereld is ook aan het kapot gaan met dat Uber netwerk.En wie financieren deze projecten ? De rijkste mensen der aarde.
  Frans Bromet (2Doc Taxibotsing)wilde iets meer weten van Neelie Kroes ,maar ze was niet zo erg geamuseerd van zijn vragen.
  Slim gebracht om de beurtvaart naar boven te halen Kees de Vries.
  Maar dat gaat niet werken in de binnenvaart omdat er handel in producten ( granen)is of door fluctuerende waterstanden zodat er onverwachts de resevecapaciteit nodig is .Je kan hier niet mee besparen met ” supply chain management”.Wat een beroepen verzinnen ze tegenwoordig erbij om de zelfstandige schipper te overtuigen om nog goedkoper en armoede te laten varen!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook