Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Bastion I&M verdient parlementaire enquête’

ROTTERDAM

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV ) is alle vertrouwen kwijt in het ministerie van Infrastructuur en Milieu (I&M ). De bond meent dat het ministerie uit is op koude sanering van de particuliere vloot (kleinere) binnenvaartschepen en zich daarbij niets aantrekt van de Tweede Kamer. ‘Er zou een parlementaire enquête moeten komen naar het functioneren van dit ministerie, dat zich gedraagt als een staat in de staat’, klonk het zaterdag 16 september tijdens de najaarsvergadering van de schippersbond in Rotterdam.

1 / 2
ASV-VROUWEN

ASV-VROUWEN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Duo Welbekend

  Wat een aparte stelling van de CCR dat door 5 landen regels sneller worden beslist en het CESNI door 27 landen en kans hebt dat het niet beter is.
  Ge woon angst aanpraten wat niet gegrond is,die 27 landen hebben het reling verhaal ook eens bekeken en wat is er besloten?Geen plicht om reling te hebben op een binnenvaartschip!
  Dat de CCR nog steeds de nieuwbouweisen op bestaande schepen eisen wil is ongefundeerd.
  De RIJN is echt niet het enigste vaarwater in EUROPA .
  Italie ,Spanje en Zweden etc………hebben ook binnenvaart.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook