Roelof Bisschop (SGP): ‘Geef schippers de ruimte’

Binnenvaartondernemers moeten van de overheid alle ruimte krijgen om hun werk goed te kunnen doen. Dat is de overtuiging van Tweede Kamerlid Roelof Bisschop van de Staatskundig Gereformeerde Partij (SGP). Dat betekent in zijn ogen dat de overheid zich niet teveel via regels en wetten met de binnenvaart moet bemoeien.

Roelof Bisschop (SGP): ‘Geef schippers de ruimte'

Haags Maritiem: Roelof Bisschop (SGP)
Op 23 maart koos Nederland een nieuwe Tweede Kamer. De 150 Kamerzetels zijn herverdeeld en binnen de politieke fracties is uitgemaakt wie van de fractieleden de portefeuille ‘scheepvaart’ krijgt als lid van de Vaste Kamercommissie Infrastructuur en Milieu.
De ‘maritieme selectie’ van Kamerleden komt de komende vier jaar regelmatig in Schuttevaer aan het woord. In debatten met de nog te benoemen opvolger van minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu), met schriftelijke vragen en moties, ongetwijfeld ook in confrontaties met de maritieme sector. Voor een eerste of hernieuwde kennismaking zoekt onze verslaggever Erik van Huizen ze één voor één op.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Roelof Bisschop (SGP): ‘Geef schippers de ruimte’ | Schuttevaer.nl

Roelof Bisschop (SGP): ‘Geef schippers de ruimte’

Binnenvaartondernemers moeten van de overheid alle ruimte krijgen om hun werk goed te kunnen doen. Dat is de overtuiging van Tweede Kamerlid Roelof Bisschop van de Staatskundig Gereformeerde Partij (SGP). Dat betekent in zijn ogen dat de overheid zich niet teveel via regels en wetten met de binnenvaart moet bemoeien.

Roelof Bisschop (SGP): ‘Geef schippers de ruimte'

Haags Maritiem: Roelof Bisschop (SGP)
Op 23 maart koos Nederland een nieuwe Tweede Kamer. De 150 Kamerzetels zijn herverdeeld en binnen de politieke fracties is uitgemaakt wie van de fractieleden de portefeuille ‘scheepvaart’ krijgt als lid van de Vaste Kamercommissie Infrastructuur en Milieu.
De ‘maritieme selectie’ van Kamerleden komt de komende vier jaar regelmatig in Schuttevaer aan het woord. In debatten met de nog te benoemen opvolger van minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu), met schriftelijke vragen en moties, ongetwijfeld ook in confrontaties met de maritieme sector. Voor een eerste of hernieuwde kennismaking zoekt onze verslaggever Erik van Huizen ze één voor één op.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer