Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart Ontmoetingsdag: ‘Op de Rijn meer ligplaatsen kwijt dan erbij komen’

WOUDENBERG

‘Op de Rijn zijn we de laatste jaren veel meer ligplaatsen kwijtgeraakt dan erbij zijn gekomen. En we gaan er nog meer kwijt raken’, zei Schuttevaer-voorzitter Erik Schultz zaterdag 9 september op de CBOB-bijeenkomst tijdens de Binnenvaart Ontmoetingsdag in Woudenberg.

1 / 1
Binnenvaart Ontmoetingsdag: ‘Op de Rijn meer ligplaatsen kwijt dan erbij komen'

Binnenvaart Ontmoetingsdag: ‘Op de Rijn meer ligplaatsen kwijt dan erbij komen'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • mieke Kuipers

  Ben ik helemaal mee eens.Iedereen lid van een branche organisatie.Keuze genoeg.
  En de contributie kunt u aftrekken bij de belastingen.
  ASV lid

 • Duo Welbekend

  Sterke lobby?Waarom moet er iemand als persoon daar in Straatsburg deze heren en dames van de CCR vertellen dat er ligplaatsen moeten komen?
  Nemen nu de beleidspersonen geen verantwoordelijkheid meer voor het volk?Wel reddingsvesten verplichten ,maar veilig ergens kunnen rusten is er niet bij.
  Een tip voor de branche organisatie om meer leden te kunnen houden en te overtuigen ,denk en handel ALLEEN in het belang van binnenvaartondernemers en in diversiteit scheepstypen.

 • Hein Danser

  Wanneer meer als 90% van de schippers lid zouden zijn, van een branche organisatie. Is er meer geld beschikbaar voor een sterke lobby en in sommige gevallen een advocaat in te schakelen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook