Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

CLIP #14 Daar moeten ze iets aan doen! (3) Watersporters

AMSTERDAM

Binnenvaartschippers geven constructieve feedback aan overheid en bedrijfsleven. Jolanda van Tilborg en haar man Peter varen sinds een jaar op de kempenaar Niky. Jolanda ergert zich aan het gedrag van sommige watersporters.

1 / 1
CLIP #14 Daar moeten ze iets aan doen! (3) Watersporters

CLIP #14 Daar moeten ze iets aan doen! (3) Watersporters


Ze vindt dat jachten altijd per marifoon bereikbaar zouden moeten zijn. Ook vertelt ze over het varen zelf. ‘Nu we dit een jaar doen heb ik wel zoiets van: ik zou eigenlijk niet meer iets anders willen.’

Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr.

Eerder in de reeks ‘Daar moeten ze iets aan doen!’:

  1. stroomkasten en parkeren
  2. liggen aan de Haparandadam
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook