‘Alleen de ASV ziet heil in meer markttransparantie’

Demissionair minister Schultz van Infrastructuur en Milieu gaat niet zorgen voor meer markttransparantie in de binnenvaart. Volgens Schultz zit, op de leden van de Algemene Schippers Vereeniging (ASV) na, geen enkele vervoerder, verlader of deskundige op juridisch en economisch gebied heil in verdere overheidsregulering van de markt. Om tot deze conclusie te komen sprak de minister met 12 verschillende belangenbehartigers.

Minister Schultz geeft geen vervolg aan Kamermotie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

‘Alleen de ASV ziet heil in meer markttransparantie’ | Schuttevaer.nl

‘Alleen de ASV ziet heil in meer markttransparantie’

Demissionair minister Schultz van Infrastructuur en Milieu gaat niet zorgen voor meer markttransparantie in de binnenvaart. Volgens Schultz zit, op de leden van de Algemene Schippers Vereeniging (ASV) na, geen enkele vervoerder, verlader of deskundige op juridisch en economisch gebied heil in verdere overheidsregulering van de markt. Om tot deze conclusie te komen sprak de minister met 12 verschillende belangenbehartigers.

Minister Schultz geeft geen vervolg aan Kamermotie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer