Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Alleen de ASV ziet heil in meer markttransparantie’

DEN HAAG

Demissionair minister Schultz van Infrastructuur en Milieu gaat niet zorgen voor meer markttransparantie in de binnenvaart. Volgens Schultz zit, op de leden van de Algemene Schippers Vereeniging (ASV) na, geen enkele vervoerder, verlader of deskundige op juridisch en economisch gebied heil in verdere overheidsregulering van de markt. Om tot deze conclusie te komen sprak de minister met 12 verschillende belangenbehartigers.

Minister Schultz geeft geen vervolg aan Kamermotie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook