Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Crowdfunding in opmars

Oisterwijk

Crowdfunding lijkt een steeds gebruikelijker manier van financieren in de scheepvaart. Tal van fondsen richten zich al op deze sector, zoals Weforsea, Geldvoorelkaar, Symbid, iTanks Crowdfinance, Binnenvaart Kredietunie en Collin Crowdfund. Het laatste fonds meldt deze week de financiering van het beunschip Dibrad voor de familie Peeters uit Kruiningen.

1 / 1
Crowdfunding in opmars

Crowdfunding in opmars

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook