Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zwarte doos mag niet worden gebruikt voor strafvervolging

DEN HAAG

De Voyage Data Recorder (VDR), de zwarte doos aan boord van grotere zeeschepen, mag niet worden gebruikt voor strafvervolging. De Onderzoeksraad voor Veiligheid oordeelt dat deze gegevens alleen dienen voor onderzoek ter lering.

1 / 1
Zwarte doos mag niet worden gebruikt voor strafvervolging

Zwarte doos mag niet worden gebruikt voor strafvervolging

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook