Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cem Laçin gaat keihard strijden voor meer markttransparantie

DORDRECHT

‘Out of the blue’, noemt Cem Laçin zijn komst als Tweede Kamerlid voor de Socialistische Partij naar Den Haag. Hij voerde de laatste jaren bij vakbond FNV succesvol actie voor betere arbeidsvoorwaarden voor schoonmakers en het afschaffen van het minimum jeugdloon. De komende vier jaar is Laçin als Kamerlid van plan ‘keihard de strijd aan te gaan’ voor meer markttransparantie in de binnenvaart.

1 / 1
Cem Laçin gaat keihard strijden voor meer markttransparantie

Cem Laçin gaat keihard strijden voor meer markttransparantie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Duo Welbekend

  Fijn dat er politici zijn die het beleid van minister Schultz van Haegen niet goed keuren.
  Altijd goed om eens iets nieuws uit te proberen zodat er een stabiele markt kan ontstaan.
  Markttransparantie zou fijn zijn als deze dan vooraf de markt wordt gepresenteerd wordt zodat er een gelijk speelveld is om te onderhandelen.Men moet kennen zien dat het bod wat de binnenvaartondernemer bied ook werkelijk wordt gezien en stevig onderhandeld wordt met de betalende klant .
  Transparantie achteraf (marktobservatie)is onnodig ,omdat wij zelf ook op de hoogte zijn gebracht door de tussenpersonen over de (meestal slechte)vrachtideeen !

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook