Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

CLIP #2 Verdrinkvest (1)

AMSTERDAM

Binnenvaartschippers klagen over de verplichting een reddingvest te dragen. Schipper Freek van IJken van de kempenaar Stad Nijkerk sloeg tijdens een zeilwedstrijd overboord en kon door het reddingvest dat hij droeg niet zelfstandig aan boord komen.

1 / 1
CLIP #2 Verdrinkvest (1)

CLIP #2 Verdrinkvest (1)


(Video: Heere Heeresma jr)

Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr.

Eerder in deze serie:

CLIP #1 Bikinizwemvest – Anneke Veenstra, spits Oostenwind

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook