Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Roelof Fransbergen koninklijk onderscheiden

MAASBRACHT

Roelof Fransbergen is vrijdagavond 23 juni compleet verrast door burgemeester Stef Strous van de gemeente Maasgouw, die hem namens de koning de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau opspeldde.

1 / 1
MDV Fransbergen

MDV Fransbergen

Dat gebeurde bij de opening van de Maasbrachter Havendagen. Fransbergen heeft zich lange tijd ingezet voor de Maasbrachtse schippersgemeenschap en voor het behoud van het varend cultureel erfgoed. Hij was als vrijwilliger voorzitter van het Havenmuseum Maasbracht en bestuurslid van de carnavalsvereniging en de plaatselijke ondernemersvereniging. Daarnaast zat hij jaren in het bestuur van de landelijke historische sleepbotenvereniging VSLB. (MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook