Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Opinie: ‘BLN houd op met dat gedraai’

Rotterdam

‘Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft samen met het ASV succesvol gepleit voor een uitzondering voor schepen die geen stroom nodig hebben gedurende de nacht’, zegt Marleen Buitendijk op de website van de Schuttevaer bij het artikel: ‘Nieuw bord: walstroom verplicht’. Zo is het echter niet gegaan.

ASV ziet van samenwerking weinig terechtkomen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • a.o stienstra

  Maar goed als je op meer nieuws drukt komen er wel oudere artikelen. Je zou zeggen dat het op volgorde van datum is , als al het nieuws net zo belangrijk is . Toch ? 🙂

 • a.o stienstra

  Je hebt een gelijk hoor dirk. En ik ben altijd prima te spreken over de berichtgeving . Anders zou ik er ook niet voor betalen .
  Ik vond het alleen jammer , dat dit er zo kort op komt. Ik denk dat vele mensen nu dit bericht missen.
  Sowieso vind ik het nieuwsoverzicht op de home pagina wat aan de beperkte kant . Voor de rest wel tevreden hoor

 • D. van der Meulen

  Geweldig toch, zo’n zoekopdracht?! We hebben bijna 27.000 berichten online staan en met de juiste trefwoorden vind je ze allemaal terug. Probeer dat eens in een gedrukte krant…
  De reden dat dit bericht maar zo kort op de ‘home’ in beeld was? Omdat het nieuws vandaag iets sneller gaat dan je wellicht van ons gewend bent. En alles is belangrijk. Of niet dan?
  Redactie Schuttevaer

 • a.o stienstra

  Vanmorgen las ik dit bericht op de voorpagina . Nu moest ik zelfs al een zoekopdracht invoeren om bij dit artikel te komen.

  Hoezo is dit redactie ??

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook