Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Cijfers wijzen uit: geen klopjacht op schippers’

DEN HAAG

Demissionair minister Schultz van Infrastructuur en Milieu ontkent dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) bezig is met een klopjacht op schippers. Dat bewijzen volgens haar de cijfers van de inspectie.

Minister onwrikbaar bij binnenvaartkwesties Tweede Kamer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • M.L.F Tullemans

  Particulieren die een slechte tijd net te boven zijn kapot maken t is een schande deze rasia bij de binnenvaart .het zijn allemaal kleine ondernemers die ook nog belasting betalen .grote multinationals betalen bijna niets door alle slimme wegen en hebben een convernant om zogenaamt in orde te zijn en hoeven daarom minder te betalen…. ..de eigen schippers betalen boete van 1000 ton 10000 voor te lang varen er zijn niet eens ligplaatsen genoeg om te liggen. daarnaast worden alle mogelijk heden gezocht om noch iets te vinden om te schijven en bekeuren. alleen de kleine schippersbond ASV probeert er van alles aan te doen om er tegen in te gaan de BLN- schuttervear hoor je niet . mensen wordt lid van de ASV dan kunnen we samen er iets tegen doen dit moet stoppen als t zo door gaat gaan de binnenvaart t gronden

 • a.o stienstra

  De 100 ( het zijn er wel wat meer volgens mij ) leden van de asv zijn dan ook allemaal schipper . Die zogenoemde 8 tot 9000 andere menses in de binnenvaart zijn ook bevrachters , verladers , ontvangers etc etc die er juist belang bij hebben dat de lading zo goedkoop mogelijk van a naar b gaat .
  Volgens mij beseft niet iedereen dit . Tegengestelde belangen

 • Duo Welbekend

  Wat een snelle evaluatie van onze minister, en dat al met cijfers.Kunnen eerlijk gezegd ons niet voorstellen vanwege dat de petitie Stop de klopjacht ,stop onredelijk boetebeleid binnenvaart wel door een groot aantal collega,s is getekend .Zien met eigen ogen dat er zo om de ca. 2200 personen/bedrijven getekend hebben.

 • a.o stienstra

  Ik lees hier geen nieuws . Laten we hopen dat we het hoofdstuk Schultz snel kunnen afsluiten , en vol goede moed hopen op een nieuw en fatsoenlijk kabinet . Nu zal dat wel een droom zijn maar ja

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook