Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meanderkids 2017: Doelpuntenstrijd tot in de pauze

ROTTERDAM

Het was maar goed dat zaterdag 10 juni achter de finalewedstrijden van het Meanderkids voetbaltoernooi in Rotterdam een rustpauze gepland stond, want bij de pubers eindigden ze allemaal met penaltyschieten. De meiden van Julia en De Singel in de categorie 11 t/m 15 hadden maar liefst negen pogingen van twee schoten nodig om een winnaar te bepalen.

1 / 4
Meanderkids 2017: Doelpuntenstrijd tot in de pauze

Meanderkids 2017: Doelpuntenstrijd tot in de pauze

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook