Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hitte nekt bezoekersrecord Sleepbootdagen Vianen

VIANEN

De Nationale Sleepbootdagen Vianen 2017 begonnen veelbelovend met een bezoekersrecord van 45.000 mensen op Hemelvaartsdag. Antieke scheepsmotoren, een monumentale ijsbreker, de marine en zo’n 190 sleep- en duwboten bleken magneten voor alle leeftijden. De toenemende hitte liet in de dagen erna daarna echter de belangstelling wegsmelten.

1 / 4
Hitte nekt bezoekersrecord Sleepbootdagen Vianen

Hitte nekt bezoekersrecord Sleepbootdagen Vianen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook