Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Raad van State: bemanningsboetes blijven ondanks uitspraak Schultz

DEN HAAG

Het ministerie van Infrastructuur heeft terecht in een aantal zaken boetes uitgedeeld aan binnenvaartschippers vanwege te weinig personeel aan boord. Dat is de conclusie van de Raad van State die woensdag 29 maart bekend is gemaakt.

1 / 1
Raad van State: bemanningsboetes blijven ondanks uitspraak minister Schultz

Raad van State: bemanningsboetes blijven ondanks uitspraak minister Schultz

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook