Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Geen verhoging P&I-premies

PIRAEUS

De 13 leden van de International Group of P&I Clubs hebben dit jaar geen algemene verhoging van de premies gevraagd. Dit kwam niet door de almaar terugkerende klachten van sommige makelaars, maar vanwege het gunstige schadeverloop in het afgelopen verzekeringsjaar.

Leden met weinig of geen schades konden zelfs een korting krijgen op de premies van voorgaande, maar nog niet afgesloten jaren. Dat de leden toch vechten voor lagere premies is begrijpelijk. Het gaat de scheepvaart niet voor de wind, in sommige sectoren is overleven al een kunst.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook