Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Duitsland claimt opnieuw miljoenenschade in Sento-zaak

NÜRNBERG

Het Obergerichtshof in Nürnberg gaat zich in hoger beroep opnieuw buigen over de zaak van de Sento. Dat Nederlandse schip ramde negen jaar geleden met haar autokraan een brug in Regensburg. De Bondsregering wil alsnog vergoeding van de miljoenenschade die toen ontstond.

1 / 1
Duitsland claimt opnieuw miljoenenschade in Sento-zaak

Duitsland claimt opnieuw miljoenenschade in Sento-zaak

Schadevaring sluisbrug Regensburg vergelijkbaar met ‘Grave’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • D.J. Schot

    Het ongeluk met de stuw in Grave is op de zelfde manier gebeurt en ook hier voor moet de schuldige opdraaien. Het is te gek om los te lopen, als je als schipper zijnde ergens gaat varen en je bent er niet bekend, of je hebt je niet op een landkaart geconcentreerd, zodat je weet wat er te wachten staat en dit geld zeker in dichte mist. We hebben tegenwoordig geen schippers meer, het zijn allemaal landrotten die je op het water kunt vinden en dat brengt deze toestanden tot stand.

  • D.J. Schot

    De verantwoordelijkheid van het mensdom is de laatste jaren geweldig afgenomen en het is de kunst door een goed gesprek je ergens tussen uit te praten, hierop zijn blijkbaar de wetten aangepast. Ik persoonlijk vindt het normaal, als je door een stomme fout iets stuk maakt, je daar ook voor moet boeten, op welke manier dan ook.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook