Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Afdelingsbesturen Schuttevaer kunnen kleiner’

WERKENDAM

Het samengaan van Koninklijke Schuttevaer met BLN lijkt slechts een rimpeling in de voorbije jaren, die aan de afdeling Werkendam voorbij gaat. Maar kleine speldenprikjes tijdens de vergadering tonen aan dat de bakens zijn verzet. Zo vroeg voorzitter Chris Kornet zich in zijn jaarrede af of er niet teveel vergaderd wordt door Koninklijke BLN-Schuttevaer. Erelid Leen Verheij toonde zich verbolgen over het ontbreken van de scheepsbel bij de opening van de vergadering.

1 / 2
‘Afdelingsbesturen Schuttevaer kunnen kleiner'

‘Afdelingsbesturen Schuttevaer kunnen kleiner'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook