Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Aan de Reis: Leuke afsluiters

DEVENTER

Schippers waren eind vorige week en begin deze week over het algemeen ingenomen met de aangeboden reizen. Er werden leuke afsluiters gemeld, meestal met een paar euro per ton meer dan de rest van het jaar. En hoewel veel schepen met de kerst gewoon doorvaren, pakken de meeste mensen toch wel een paar vrije dagen in deze tijd van het jaar.

1 / 1
Aan de Reis: Leuke afsluiters

Aan de Reis: Leuke afsluiters

Sojabonen gingen van Rotterdam naar Mainz voor 21,50 euro per ton. En kolen brachten van Rotterdam naar Lünen 6 euro per ton op en van Rotterdam naar Marl 8. Binnenlands waren er ook leuke reizen, zoals gerst van Rotterdam naar Lochem voor 8,50 euro per ton, van Amsterdam naar Veghel werd 12 euro per ton betaald en van Rotterdam naar Zwolle 6,50 euro per ton. Soja ging van Amsterdam naar Dorpen voor 9,50 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook