Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan het eind komt het op de keepers aan (video)

ARNHEM

Penalty’s beslisten dit jaar het EOC-Dekatel voetbaltoernooi. Er kwamen 23 teams van acht internaten in actie, maar er was niet een internaat dat met overmacht voetbalde. De finale van de oudste jongens werd gewonnen door De Meerpaal. Bij de meisjes won De Singel en bij de jongste jongens en de categorie gemengd wonnen respectievelijk Het Kompas en Julia. De sportiviteitsprijs ging naar De Singel gemengd en de wisselbeker naar De Meerpaal.

1 / 4
Aan het eind komt het op de keepers aan

Aan het eind komt het op de keepers aan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook