Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritieme rijken prominent in Quote 1000

DEVENTER

De Quote 500 biedt in de 20e editie zelfs 1000 namen van Nederlandse rijken, met een geschat vermogen van elk meer dan 25 miljoen euro. Het maritieme deel van de jaarlijkse rijkenlijst wordt aangevoerd door miljardairs als Goldschmeding, De Bruin, Vroon, Heerema en multimiljonair Damen. De Quote 500 zag het collectieve vermogen afgelopen jaar 7,2% groeien naar 98,5 miljard euro.

1 / 1
Maritieme rijken prominent in Quote 1000

Maritieme rijken prominent in Quote 1000

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook