‘Eenvoudige reisbevrachting levert nieuwe klanten op’

Vereenvoudig de reisbevrachting en je wint klanten. Dat is de stelling van Jan Snoeij, die zaterdag op de najaarsvergadering van de ASV uitleg kwam geven over de door hem ontwikkelde bevrachtings-app 4Shipping.

'Eenvoudige reisbevrachting levert nieuwe klanten op'

De app, die vlak voor de introductie op 14 september uitgebreid werd beschreven in Schuttevaer, moet het verladers makkelijk maken lading rechtstreeks aan te bieden aan de binnenvaart. Volgens Snoeij sluit zijn systeem naadloos aan bij de computersoftware die verladers en logistieke bedrijven al gebruiken voor onder meer het wegvervoer, dat een stuk verder is in automatisering dan de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer