Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Eenvoudige reisbevrachting levert nieuwe klanten op’

ROTTERDAM

Vereenvoudig de reisbevrachting en je wint klanten. Dat is de stelling van Jan Snoeij, die zaterdag op de najaarsvergadering van de ASV uitleg kwam geven over de door hem ontwikkelde bevrachtings-app 4Shipping.

1 / 1
'Eenvoudige reisbevrachting levert nieuwe klanten op'

'Eenvoudige reisbevrachting levert nieuwe klanten op'

De app, die vlak voor de introductie op 14 september uitgebreid werd beschreven in Schuttevaer, moet het verladers makkelijk maken lading rechtstreeks aan te bieden aan de binnenvaart. Volgens Snoeij sluit zijn systeem naadloos aan bij de computersoftware die verladers en logistieke bedrijven al gebruiken voor onder meer het wegvervoer, dat een stuk verder is in automatisering dan de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook