Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nautilus bereidt leden voor op bemanningsloos varen

ROTTERDAM

Wanneer reders er geld mee kunnen verdienen komen er in de toekomst zeker zelfvarende schepen. Dat stelde Nautilus International-voorzitter Marcel van den Broek op een 21 juni door de maritieme vakbond georganiseerd symposium over ‘Smart Ships’.

1 / 1
Nautilus bereidt leden voor op bemanningsloos varen

Nautilus bereidt leden voor op bemanningsloos varen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook