Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Tatoeëerkunst op presenteerblaadje

AMSTERDAM

Overweeg je een tattoo, maar weet je nog niet welke en wie dat zou moeten doen? Van 27 tot en met 29 mei komen 300 tattoo-artiesten uit binnen- en buitenland bijeen in de Rai in Amsterdam voor de 12de editie van de Tattoo, Art en Street Art Conventie.

1 / 1
Tatoeëerkunst op presenteerblaadje

Tatoeëerkunst op presenteerblaadje

Van traditionele ‘hand-poked tattoo’ tot de ‘New School cartoonstijl’, van realistisch tot ‘dot work’, alle tattoostijlen zijn volgens de organisatie vertegenwoordigd en iedereen is welkom. Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. ‘Men kan shoppen en slenteren langs de kleurrijke stands met kleding, piercings, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint-demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.’
Ook de religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is opnieuw aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het Tatooisme bij een ieder die dat wil. Een dagkaart voor de Tattooconventie kost op vrijdag 10 euro en op zaterdag en zondag 18 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. (PN)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook