Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Spectaculaire demonstraties tijdens reddingbootdag

DORDRECHT

Alle 45 reddingstations van de KNRM hielden zaterdag Open Dag. Niet alleen om te laten zien wat ze in huis hebben en wat ze kunnen, maar traditioneel ook om donateurs te werven. Het gaat tenslotte om een organisatie die helemaal onafhankelijk van overheidsgeld functioneert.

1 / 2
Spectaculaire demonstraties tijdens reddingbootdag

Spectaculaire demonstraties tijdens reddingbootdag

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook