Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Koninklijke lintjes voor maritieme verdiensten

DEN HAAG [update]

Ridders, een Officier en Leden in de Orde van Oranje-Nassau: maritiem Nederland deelde opnieuw in de jaarlijkse lintjesregen ter gelegenheid van Koningsdag. Dit jaar is aan 965 vrouwen en 1.787 mannen een Koninklijke onderscheiding verleend. Daarbij waren Leo van Laak, Ton Kooren, Alex van Binsbergen, Mai Elmar, Marijke van Haaren, Robert Herks, Joop Crezee, Jopie Vroegop, Hans Duivendijk en Schuttevaer-correspondent Paul Schaap.

1 / 3
Koninklijke lintjes voor maritieme verdiensten

Koninklijke lintjes voor maritieme verdiensten

Kapitein Alex van Binsbergen is op de vooravond van Koningsdag in het gemeentehuis van Doorn benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Kapiteins ter Koopvaardij kreeg de onderscheiding voor onder meer zijn inbreng bij het verkeersscheidingstelsel op de Noordzee en het bevorderen van een veilige scheepvaart bij de windmolenparken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook