MOCE biedt carrièreperspectieven in maritieme sector

Nog maar enkele dagen voordat de zoektocht naar een (nieuwe) maritieme en offshore-carrière begint. Op 20 april heeft namelijk het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. Voor het 10de jaar op rij staan meer dan 100 toonaangevende bedrijven uit de sector klaar om in gesprek te gaan met ambitieuze studenten, starters en professionals.

MOCE biedt carrièreperspectieven in maritieme sector
  • Ruim 100 werkgevers zien je graag komen

MOCE is na 10 jaar nog steeds de plek waar werkzoekenden in contact komen met HR-managers en recruiters. Met ruim 100 toonaangevende bedrijven biedt MOCE talloze carrièreperspectieven voor ambitieuze starters en ervaren professionals.

Om 11 uur is de officiële opening op het podium in de Rotterdam Hall. De opening wordt verzorgd door Young Maritime Representative Dominique Smit. Zij zal hiervoor na een kort openingswoord de scheepsbel luiden.

Beursprogramma

Naast een goedgevulde beursvloer met veel oude bekenden, biedt de organisatie speciaal voor deze jubileumeditie een uitgebreid programma, met voor iedere bezoeker wat wils. Bezoekers kunnen diverse bedrijfspresentaties bijwonen gericht op verschillende opleidingsniveaus en werkgebieden. De presentaties worden verzorgd door onder meer Damen Shipyards Group, Wärtsilä, Seaway Heavy Lifting, Tideway Offshore Solutions, Van Oord, Alphatron Marine en Allseas. Ook kunnen bezoekers aanhaken bij een workshop sollicitatietrainingen georganiseerd door Middle Point. Tot slot zijn de bezoekers van harte welkom in de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus om hun cv te laten checken en allerlei tips te krijgen over hoe zij zich het beste kunnen presenteren aan hun nieuwe werkgever. Nieuw dit jaar is het Stage Informatiepunt, waar studenten terecht kunnen voor een overzicht van (bijna) alle stages en onderzoeksopdrachten die de exposanten van MOCE uit hebben staan.

Netwerken

Deze dag wordt afgesloten met een business borrel. Voor iedereen toegankelijk en een goed moment om te proosten en met elkaar in contact te komen en te netwerken. Neem dus gerust uw relaties mee naar de afsluitende business borrel van 17 uur tot 18 uur in het WTC Rotterdam. De borrel wordt aangeboden door de organisatie.

Aanmelden voor een bezoek aan deze carrière- en netwerkbeurs kan via de oranje button op www.MOCE.biz. Hier vindt u ook de lijst met exposanten tijdens het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2016.

Navingo Maritime & Offshore Career Event

20 april 2016, WTC Rotterdam
Gratis entree
10:30 t/m 18:00 uur
www.MOCE.biz
www.facebook.com/navingomoce

MOCE biedt carrièreperspectieven in maritieme sector | Schuttevaer.nl

MOCE biedt carrièreperspectieven in maritieme sector

Nog maar enkele dagen voordat de zoektocht naar een (nieuwe) maritieme en offshore-carrière begint. Op 20 april heeft namelijk het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. Voor het 10de jaar op rij staan meer dan 100 toonaangevende bedrijven uit de sector klaar om in gesprek te gaan met ambitieuze studenten, starters en professionals.

MOCE biedt carrièreperspectieven in maritieme sector
  • Ruim 100 werkgevers zien je graag komen

MOCE is na 10 jaar nog steeds de plek waar werkzoekenden in contact komen met HR-managers en recruiters. Met ruim 100 toonaangevende bedrijven biedt MOCE talloze carrièreperspectieven voor ambitieuze starters en ervaren professionals.

Om 11 uur is de officiële opening op het podium in de Rotterdam Hall. De opening wordt verzorgd door Young Maritime Representative Dominique Smit. Zij zal hiervoor na een kort openingswoord de scheepsbel luiden.

Beursprogramma

Naast een goedgevulde beursvloer met veel oude bekenden, biedt de organisatie speciaal voor deze jubileumeditie een uitgebreid programma, met voor iedere bezoeker wat wils. Bezoekers kunnen diverse bedrijfspresentaties bijwonen gericht op verschillende opleidingsniveaus en werkgebieden. De presentaties worden verzorgd door onder meer Damen Shipyards Group, Wärtsilä, Seaway Heavy Lifting, Tideway Offshore Solutions, Van Oord, Alphatron Marine en Allseas. Ook kunnen bezoekers aanhaken bij een workshop sollicitatietrainingen georganiseerd door Middle Point. Tot slot zijn de bezoekers van harte welkom in de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus om hun cv te laten checken en allerlei tips te krijgen over hoe zij zich het beste kunnen presenteren aan hun nieuwe werkgever. Nieuw dit jaar is het Stage Informatiepunt, waar studenten terecht kunnen voor een overzicht van (bijna) alle stages en onderzoeksopdrachten die de exposanten van MOCE uit hebben staan.

Netwerken

Deze dag wordt afgesloten met een business borrel. Voor iedereen toegankelijk en een goed moment om te proosten en met elkaar in contact te komen en te netwerken. Neem dus gerust uw relaties mee naar de afsluitende business borrel van 17 uur tot 18 uur in het WTC Rotterdam. De borrel wordt aangeboden door de organisatie.

Aanmelden voor een bezoek aan deze carrière- en netwerkbeurs kan via de oranje button op www.MOCE.biz. Hier vindt u ook de lijst met exposanten tijdens het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2016.

Navingo Maritime & Offshore Career Event

20 april 2016, WTC Rotterdam
Gratis entree
10:30 t/m 18:00 uur
www.MOCE.biz
www.facebook.com/navingomoce