Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CCR: Vlootvernieuwing valt stil

STRAATSBURG

Er is de afgelopen drie jaar extreem weinig geïnvesteerd in de binnenvaart. Dat concludeert de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) in de eind maart verschenen Marktobservatie van de Europese Binnenvaart.

1 / 1
CCR: Vlootvernieuwing valt stil

CCR: Vlootvernieuwing valt stil

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • j Teunisse

  De banken zeer zeker, o.a. door de eisen uit Basel IV. Deze internationale bancaire overeenkomst regelt o.a.eisen/ voorwaarden voor credit verstrekking aan het bedrijfsleven meer uniform (internationaal). Dat verklaart ook waarom hypotheek verstrekking voor koophuizen in Nederland sinds ruim 1 jaar moeilijker is geworden.
  Feitelijk loopt het hele MKB tegen de zelfde problemen aan,
  Dan krijg ik het vreemde gevoel dat ze bij de CCR het bijhouden van economische media zoiets is als vloeken in de kerk.

 • J H Boerman

  wie heeft er lessen uitgetrokken de schippers of de banken?

 • M Smitsman

  Hoe zou dat toch komen??? Kennelijk trekken we toch lessen uit het verleden… Of zou het komen dat het lastig is om aan de daartoe zeer nodige financien te komen?

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook