Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Astrid Kee naar STC

ROTTERDAM

Astrid Kee (1959) is per 1 maart benoemd tot lid van het college van bestuur van het Rotterdamse Scheepvaart en Transportcollege (STC). Kee volgt Marjolein Jansen op die eind vorig jaar vertrok naar de Vrije Universiteit Amsterdam.

Astrid Kee was de afgelopen jaren directeur operations bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw en werkte daarvoor als Rijkshavenmeester Noordzeekanaalgebied en Havenmeester Amsterdam. Daarnaast leverde ze al jarenlang een bijdrage aan de bedrijfstakcommissie scheepsbouw van de STC-Group.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook