Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Internaat Holtenbroek beste op Schaatsfestijn Thialf

HEERENVEEN

Het Prinses Margriet-internaat Holtenbroek in Zwolle was de grote winnaar van het Schaatsfestijn Noordelijke Internaten, vrijdag 5 februari in IJsstadion Thialf in Heerenveen. Een goede 100 deelnemers en ook nog eens eenzelfde aantal toeschouwers beleefden een gezellige schaatsmiddag.

1 / 2
Internaat Holtenbroek beste op Schaatsfestijn Thialf

Internaat Holtenbroek beste op Schaatsfestijn Thialf

Zwolle ging met 17 medailles en zeven wisselbekers naar huis. Op afstand gevolgd door internaat Het Kompas in Lemmer, dat acht individuele prijzen en twee wisselbekers won. De Maritieme Academie in Harlingen was superieur in de categorie jongens van 12 tot en met 14 jaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook