Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Internaat Holtenbroek beste op Schaatsfestijn Thialf

HEERENVEEN

Het Prinses Margriet-internaat Holtenbroek in Zwolle was de grote winnaar van het Schaatsfestijn Noordelijke Internaten, vrijdag 5 februari in IJsstadion Thialf in Heerenveen. Een goede 100 deelnemers en ook nog eens eenzelfde aantal toeschouwers beleefden een gezellige schaatsmiddag.

1 / 2
Internaat Holtenbroek beste op Schaatsfestijn Thialf

Internaat Holtenbroek beste op Schaatsfestijn Thialf

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook