Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘SAB-balie nog wel even nodig voor vaardocumenten’

ROTTERDAM

‘De binnenvaart wordt zelf niet erg genoemd in innovatiestatistieken, maar maakt wel volop gebruik van innovaties’, zei haven- en vervoerseconoom Bart Kuipers van de Erasmus Universiteit Rotterdam donderdag 28 januari bij de opening van het nieuwe kantoor van de Stichting Afvalstoffen & Vaardocumenten Binnenvaart (SAB). Het duurt nog wel even voor alle documenten via de computer aan boord kunnen worden vernieuwd.

1 / 2
‘SAB-balie nog wel even nodig voor vaardocumenten'

‘SAB-balie nog wel even nodig voor vaardocumenten'

De openingshandeling voor het nieuwe kantoor in Port City II aan de Waalhaven ZZ 19 werd een confettidoop, door directeur Brigit Gijsbers van Maritieme Zaken bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De fles opende zich tegen de boeg van het ‘kantoorschip’, waar de SAB-werkplekken omheen zijn gegroepeerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook