Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Springkussens’ die de reder het liefst verborgen houdt

Harlingen

De veerboot Friesland van Rederij Doeksen is eind vorig jaar gerenoveerd bij Damen Shiprepair in Harlingen. Sluitstuk was het testen van het nieuwe Zodiac reddingssysteem. Doeksen investeerde ongeveer 600.000 euro in de vier nieuwe Marine Evacuation Systems (MES) die Lloyd’s Register kwam controleren.

1 / 3
'Springkussens'die de reder het liefst verborgen houdt

'Springkussens'die de reder het liefst verborgen houdt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook