Vertrek Kees de Vries kost Schuttevaer ‘60% vermogen’

De financiële deal tussen de schippersvereniging Koninklijke Schuttevaer en de vertrokken directeur Kees de Vries is woensdag 30 december, ondanks juridische afspraken over geheimhouding, toch publiek geworden.

Landelijk penningmeester Henry Mooren wilde, na zijn uitleg over de contributieverhoging door de integratie met BLN, in de afdelingsvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer in Werkendam aanvankelijk niets kwijt over de afhandeling van het vertrek van de directeur. Hij was er zelf niet direct bij betrokken geweest, het was een zaak tussen ‘voorzitters en advocaten’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vertrek Kees de Vries kost Schuttevaer ‘60% vermogen’ | Schuttevaer.nl

Vertrek Kees de Vries kost Schuttevaer ‘60% vermogen’

De financiële deal tussen de schippersvereniging Koninklijke Schuttevaer en de vertrokken directeur Kees de Vries is woensdag 30 december, ondanks juridische afspraken over geheimhouding, toch publiek geworden.

Landelijk penningmeester Henry Mooren wilde, na zijn uitleg over de contributieverhoging door de integratie met BLN, in de afdelingsvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer in Werkendam aanvankelijk niets kwijt over de afhandeling van het vertrek van de directeur. Hij was er zelf niet direct bij betrokken geweest, het was een zaak tussen ‘voorzitters en advocaten’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer