Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritiem Museum Rotterdam stoot deel scheepscollectie af

Rotterdam

Het Maritiem Museum van Rotterdam doet afstand van onder meer de historische dektjalk De Hoop, de bok Jantina en de rietaak Vier Gebroeders. Deze historische vaartuigen maakten deel uit van Het Havenmuseum in de Leuvehaven, maar hebben onvoldoende historische waarde om ze voor het museum te behouden.

1 / 1
Maritiem Museum Rotterdam stoot deel scheepscollectie af

Maritiem Museum Rotterdam stoot deel scheepscollectie af

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook