CBOB Wisseltrofee voor Marieke Vavier (BKN)

Ze was er stil van, toen haar naam in de ledenvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer werd genoemd. Marieke Vavier was vrijdag 27 november zichtbaar verrast met de CBOB Binnenvaartondernemerswisseltrofee 2015. Die kreeg ze dankzij haar ‘gepassioneerde, professionele en stimulerende inzet’ als bestuursvoorzitter van de Binnenvaart Kredietunie Nederland (BKN).

CBOB Wisseltrofee voor Marieke Vavier (BKN)

‘Ik ben niet snel stil’, zei Marieke Vavier na de lovende woorden van Jan van Belzen, voorzitter van de Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (ledengroep van BLN-Schuttevaer), die ze meteen doorspeelde naar haar medebestuursleden Bart Verkade (penningmeester), Gerlo Hobbenschot (secretaris), Jan Blonk, Johan van Wolfswinkel en Krijn de Blaeij. ‘Zij verdienen de award, niet alleen ik.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer