Torsten Stuntz volgt Jürgen Schlieter op als voorzitter BDS-Binnenschiffahrt

Binnenvaartondernemer Torsten Stuntz is 23 oktober tijdens de BDS-ledenvergadering in Minden gekozen als voorzitter. Hij neemt die taak over van Jürgen Schlieter, die 18 jaar voorzitter was van de organisatie van particuliere schippers in Duitsland.

BDS

Stuntz (1970) stamt uit een oude schippersfamilie en vaart al sinds 1989 als zelfstandig schipper in zijn SAM Schiffahrtsgesellschaft mbH. Hij werd in 1994 lid van de BDS Abteilung Binnenschifffahrt, is al jaren betrokken bij de belangenvertegenwoordiging van de beroepsvaart en richt zich vooral op de situatie van zelfstandige ondernemers in de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer