Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Waternet biedt personeel cursus elektrisch varen aan

AMSTERDAM

De Amsterdamse vaarwegbeheerder Waternet biedt zijn personeel sinds kort een training Elektrisch Varen aan bij Nova Contract Maritiem om te leren omgaan met de groeiende vloot elektrisch aangedreven schepen van de dienst.

1 / 1
Waternet biedt personeel cursus elektrisch varen aan

Waternet biedt personeel cursus elektrisch varen aan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook