Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

100% geslaagd op Maritiem College IJmuiden

IJMUIDEN

Op het Maritiem College in IJmuiden zijn dit jaar alle eindexamenkandidaten geslaagd. De school in IJmuiden is supertrots op de geslaagden. Een aantal leerlingen is al aan het varen, zowel op binnenvaart als de zeevaart.

1 / 1
100% geslaagd op Maritiem College IJmuiden

100% geslaagd op Maritiem College IJmuiden

  • VMBO-geslaagden Harlingen

De geslaagden zijn: Jesper te Beest, Jim Clots, Pim  Dekker, Kevin van Erkel, Calvin Galesloot, Ben van Hal, Charl Hermkens, Kevin van den Heuvel, Joost van Hezik, Leon van der Hoorn, Thomas Kelder, Orion Kooijman, Damian Köseoglu, Tom Ligthart, Nick Otten, Janine Pronk, Danny Randag, Chris van Roijen, Leonard Silvis, Nico Smit, Teun Stout, Sven Straatman, Marc Veneman, Vincent Waijenberg, Niels Wassenaar, Jerom Werkmeester en Jeffrey Wigman.

Harlingen

Aan de Maritieme Academie in Harlingen zijn in juni geslaagd voor het vmbo;
Gemengde leerweg: Arend Evert Boer, Workum; Marthe Hester Haaijer, Midlaren; Rijn Wieger Lettinga, Terschelling West; Remy van Oosten, Leeuwarden; Johannes Jelle Smink, Den Helder; Jort Cornelis Switijnk, Harlingen.
Beroepsbegeleidende leerweg: Donna Alvarez, Landsmeer; Élias Lars Borgers, Twijzel; Sjoerd Gerbrandt Grooteman, Avenhorn; Jan Wicher Hakvoort, Parrega; Jelle Kleinhuis, Burgum; Jimte Koopmans, Oudega Gem Wymbritseradiel; Adrianus Alexander van Leeuwen, Heel; Angelo Tobias van der Meulen, Harlingen; Griffin Leonardo Pleiter, Norg; Pieter Roemeling, De Westereen; Florencio Amilcar Stornebrink, Franeker; Joshua Leonard Tiggelers, Den Helder; Mark van der Veen, Dedemsvaart; Sven Veenstra, Franeker; Mark Wagenaar, Winkel.
Kaderberoepsgerichte leerweg: Bjorn Banga, De Westereen; Niels Bolwerk, Franeker; Yannick Damian Elsinga, Sneek; Jordy Frik, Harlingen; Lars Adrianus Cornelis Heemskerk, Rutten; Gerrit Huisman, Herbaijum; Matthijs Jan van der Lei, Franeker; Donovan Thonny Mengers, St Maarten; Jacobus Jilles van Mourik, Gorinchem; Olger Postma, Rien; Willem Ben Scholte, Stroobos; Wout-Jan Marijn Slop, Mantgum; William Harley Sluiter, Hippolytushoef; Gerrit Stienstra, Twijzel; Abe Veenstra, Stavoren; Casper Bas Vonk, Onnen; Sietse de Vries, Koudum; Max van der Wal, Nieuw Roden; David Bastiaan Wilner, Bremen. (MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook