Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritiem arbeidsbureau komt terug

ROTTERDAM

Het maritiem arbeidsbureau komt terug. En er komen nog 34 andere arbeidsbureau’s bij in ons land, waarvan sommige ook een maritieme tint krijgen. Arbeidsbureau’s in nieuwe jas, daar komt het wel op neer, aldus vice-voorzitter Ruud Kuin van de FNV afgelopen week op het symposium na de jaarvergadering van vakbond Nautilus International in Rotterdam.

1 / 3
Maritiem arbeidsbureau komt terug

Maritiem arbeidsbureau komt terug

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook