Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nijmegen 2 wint 7×7 voetbaltoernooi

ROTTERDAM

Nijmegen 2 won de finale van het 7 x 7 schipperstoernooi voor oud-internaatsbewoners, bemanningsleden en watergebonden bedrijven op zaterdag 6 juni in Rotterdam. Het team won van de Rangers, dat het eerder in de pool ook al versloeg. ‘We hebben 21 doelpunten vóór en nul tegen. Volgend jaar komen we niet meer, want beter dan dit kunnen we niet’, grapten de teamleden.

1 / 2
Nijmegen 2 wint 7x7 voetbaltoernooi

Nijmegen 2 wint 7x7 voetbaltoernooi

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook