Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Noeste arbeid maakt plaats voor bliepjes en piepjes’

GORINCHEM

Robuuste regels voor de bemanning van binnenvaartschepen, met ruimte voor maatwerk en varen zonder derde patenthouder. Die behoefte is er volgens deelnemers aan de CBRB-themabijeenkomst over modernisering van bemanningseisen, dinsdag 2 juni in de Evenementenhal in Gorinchem. De regels zijn al 30 jaar dezelfde, terwijl het werk aan boord sterk veranderde. ‘Noeste arbeid is ingeruild voor het slim toepassen van software’, betoogde Niels Groenewold, CEO van de Verenigde Tankrederij.

1 / 1
‘Noeste arbeid maakt plaats voor bliepjes en piepjes'

‘Noeste arbeid maakt plaats voor bliepjes en piepjes'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook