JongBLN vormt 4 juni bestuur in Gorinchem

JongBLN, de ledengroep van jonge binnenvaarders, houdt haar vijfde bijeenkomst donderdag 4 juni tijdens de vakbeurs Maritime Industry in Gorinchem. De sessie begint om 15.00 uur en staat helemaal in het teken van bestuurskunde. Maar dan wel gebracht op de ‘typisch eigenzinnige’ manier, die past bij de enthousiaste groep young professionals.

Vraagstukken als ‘Wat is de toegevoegde waarde van een bestuur’, ‘Welke taken heeft een bestuur’ en ‘Welke skills moet een bestuurder in elk geval bezitten’, worden beantwoord tijdens dynamische interactiemomenten. Onder andere de voorzitter van de Rotterdamse Studentenvereniging Sanctus Laurentius en nestor Arie Kraaijeveld delen hun visie op het formeren van een succesvol bestuur.

Alle opgedane wijsheden en invalshoeken kunnen vervolgens direct in de praktijk worden gebracht tijdens een ultieme brainstormsessie, waarin de leden van jongBLN samen onderzoeken hoe hun optimale bestuur eruit zou moeten zien. Om tot constructieve resultaten te komen, wordt daarvoor één van de meest aansprekende teams uit de jaren ‘80 als metafoor ingezet. De sessie wordt afgesloten met een gezellige borrel op de stand van BLN.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan info@bln.nl onder vermelding van ‘Aanmelden jongBLN bijeenkomst’.