Faillissement Caruton trekt diepe sporen

Schuldeisers van de failliete tankvaartbevrachter Caruton B.S.O. (Barging Service Organization) uit Sirjansland, onderdeel van de Caruton Group, kunnen fluiten naar hun centen. Volgens de curator bestond de boedel uit niet meer dan een oude Opel Astra. Verschillende tankvaartondernemers hadden voor zo’n 700.000 euro aan vorderingen ingediend.

Faillissement Caruton trekt diepe sporen

Tankvaartondernemers verliezen ruim 700.000 euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Faillissement Caruton trekt diepe sporen | Schuttevaer.nl

Faillissement Caruton trekt diepe sporen

Schuldeisers van de failliete tankvaartbevrachter Caruton B.S.O. (Barging Service Organization) uit Sirjansland, onderdeel van de Caruton Group, kunnen fluiten naar hun centen. Volgens de curator bestond de boedel uit niet meer dan een oude Opel Astra. Verschillende tankvaartondernemers hadden voor zo’n 700.000 euro aan vorderingen ingediend.

Faillissement Caruton trekt diepe sporen

Tankvaartondernemers verliezen ruim 700.000 euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer