BLN vernieuwt bestuur op ledendag in Vianen

BLN-Koninklijke Schuttevaer houdt vrijdag 8 mei een ledendag in Vianen. ’s Ochtends wordt er vergaderd in ledengroepen, ’s middags is de 3e algemene ledenvergadering met verkiezing van de voorzitter en bestuursleden, een presentatie over de Binnenvaart Kredietunie en uitreiking van de CBOB Ondernemerswisseltrofee.

De brancheorganisatie BLN-Koninklijke Schuttevaer vergadert 8 mei in het Van der Valk Hotel Vianen. De ledengroep CBOB begint de dag om 08:00 uur met de jaarlijkse ledenvergadering in de vorm van een ontbijtsessie tot 10 minuten voor 10. Van 10:00 tot 12:30 uur zijn er vergaderingen van de ledengroepen droge lading <86 meter en >86 meter, tankvaart, duwvaart, containervaart en Koninklijke Schuttevaer.
Na de lunch begint om 14:00 uur de (besloten) algemene ledenvergadering van de branchevereniging BLN-Koninklijke Schuttevaer. Daarin legt het bestuur verantwoording af over het afgelopen jaar en kijkt met de leden vooruit. In de agenda staat een aankondiging ‘Congres BLN-Koninklijke Schuttevaer’ op 27 november 2015. Dit congres van de brancheorganisatie is een nieuwe activiteit naast het bekende jaarcongres van Koninklijke Schuttevaer (4 en 5 juni in Werkendam), nu de nautisch-technische ledengroep binnen BLN.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer