Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Internaat De Singel zet vrijdag 17 april deuren open

DORDRECHT

Varende ouders zijn vrijdag 17 april van 10.00 tot 16.00 uur welkom om een kijkje te nemen bij Internaat De Singel aan de Burgemeester de Raadtsingel 93A in Dordrecht. De aanwezige medewerkers van de Singel staan klaar om ouders en kinderen te ontvangen.

Op 17 april zet Internaat De Singel de deuren open en kunnen ouders en kinderen op hun gemak rondkijken op de unieke locatie. Tijdens de open dag kunnen zij kennismaken met de dagelijkse gang van zaken op het internaat. Afhankelijk van het tijdstip, is te zien hoe het gaat als de kinderen bij De Singel gaan eten, wanneer ze van school worden gehaald worden of wanneer ze worden opgehaald door ouders.
De Singel, onderdeel van Stichting Meander, is een internaat voor schipperskinderen in Dordrecht. Bij De Singel verblijven kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, waar naast huisvesting ook opvoeding, begeleiding en recreatie aan de kinderen wordt aangeboden. Internaat De Singel biedt een veilige, open en stimulerende omgeving, waar kinderen ruimte en aandacht krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Op het internaat zijn 5 groepen, waaronder een begeleid wonen traject. De Singel werkt volgens de volgende speerpunten: christelijke normen en waarden, voldoende ruimte om te spelen en educatie en structurele studiebegeleiding. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook