Zeemansvrouwen VMG krijgen steeds meer erkenning

De Vereniging Maritiem Gezinskontakt (VMG) heeft haar imago opgekrikt. ‘Wij knokken al jaren voor erkenning en betrokkenheid bij reders en maken ons sterk voor de veiligheid van onze partners aan boord. Dat knokken begint vruchten af te werpen. We worden steeds vaker betrokken bij onderzoeken en acties vanuit de redersvereniging. We worden gelukkig steeds minder gezien als “het damesclubje dat voornamelijk leuke uitjes heeft”.’

Zeemansvrouwen VMG krijgen steeds meer erkenning

Dat zei voorzitter Gaby Niesthoven onlangs na de algemene ledenvergadering van de VMG in Amersfoort. ‘Wij, als thuisfront, weten als geen ander hoe de beleving aan boord is. Onze partners varen bij veel verschillende rederijen. Dus onze input is groot en daarmee kan elke reder zijn/haar voordeel doen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer