Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opinie: Met beleid de boer op

ROTTERDAM

Voor de belangenbehartiging van de scheepvaart op nautisch-technisch gebied is meer dan 160 jaar geleden Schuttevaer opgericht; thans Koninklijke Schuttevaer. Pas vele jaren later volgde de oprichting van sociaal-economische organisaties voor de algemene belangenbehartiging in de binnenvaart. Dat gebeurde verzuild en categoriaal. In de hectiek van de huidige organisatieveranderingen is het nuttig die ontwikkelingsgang eens tegen het licht te houden, meent Sijko Veninga, oud-hoofdbestuurslid en erelid van Koninklijke Schuttevaer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook